Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Effects of different strains Penicillium nalgiovense in the Nalžovy cheese during ripening

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
MRÁZEK, Josef, Vendula PACHLOVÁ, František BUŇKA, Michaela ČERNÍKOVÁ, Vladimír DRÁB, Martina BEJBLOVÁ, Karel STANĚK a Leona BUŇKOVÁ. Effects of different strains Penicillium nalgiovense in the Nalžovy cheese during ripening. Journal of the Science of Food and Agriculture [online]. 2016, vol. 96, iss. 7, s. 2547-2554. [cit. 2017-09-23]. ISSN 0022-5142. Dostupné z: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jsfa.7375/full.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články