Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Assessment of total polar materials in Frying fats from Czech restaurants

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
MLČEK, Jiří, Helena DRUŽBÍKOVÁ, Pavel VALÁŠEK, Jiří SOCHOR, Tünde JURÍKOVÁ, Marie BORKOVCOVÁ, Mojmír BAROŇ a Štefan BALLA. Assessment of total polar materials in Frying fats from Czech restaurants. Italian Journal of Food Science [online]. 2015, vol. 27, iss. 2, s. 160-165. [cit. 2017-11-19]. ISSN 1120-1770. Dostupné z: http://www.chiriottieditori.it/ojs/index.php/ijfs/article/view/182.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported