Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of individual phosphate emulsifying salts and their selected binary mixtures on hardness of processed cheese spreads

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
NAGYOVÁ, Gabriela, František BUŇKA, Richardos-Nicolaos SALEK, Michaela ČERNÍKOVÁ, Helena BAČOVÁ a Stanislav KRÁČMAR. The effect of individual phosphate emulsifying salts and their selected binary mixtures on hardness of processed cheese spreads. Potravinárstvo [online]. 2013, vol. 7, iss. 1, s. 191-196. [cit. 2017-09-20]. ISSN 1338-0230. Dostupné z: http://www.potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/312.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 3.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 3.0 International