Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Influence of garlic extract on antioxidant status of chicken

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
JAKUBCOVA, Zuzana, Petr MAREŠ, Ladislav ZEMAN, Pavel HORKÝ, Tünde JURÍKOVÁ, Jiří MLČEK, Štefan BALLA, Libor KALHOTKA, Eva MRKVICOVÁ a Jiří SOCHOR. Influence of garlic extract on antioxidant status of chicken. Potravinárstvo [online]. 2014, vol. 8, iss. 1, s. 315-320. [cit. 2017-11-18]. ISSN 1338-0230. Dostupné z: http://www.potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/404.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 3.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 3.0 International