Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The influence of guar gum on textural and sensory properties of rolls made from semi-finished frozen products

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PEČIVOVÁ, Boudová Pavlína, Vlastimil KUBÁŇ, Jiří MLČEK, Tünde JURÍKOVÁ, Štefan BALLA, Jiří SOCHOR a Mojmír BAROŇ. The influence of guar gum on textural and sensory properties of rolls made from semi-finished frozen products. Potravinárstvo [online]. 2014, vol. 8, iss. 1, s. 201-206. [cit. 2017-11-24]. ISSN 1338-0230. Dostupné z: http://www.potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/377.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 3.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 3.0 International