Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Biogenic amines in smear and mould-ripened cheeses

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PLEVA, Pavel, Leona BUŇKOVÁ, Eva THEIMROVÁ, Vendula BARTOŠÁKOVÁ, František BUŇKA a Khatantuul PUREVDORJ. Biogenic amines in smear and mould-ripened cheeses. Potravinárstvo [online]. 2014, vol. 8, iss. 1, s. 321-327. [cit. 2017-09-26]. ISSN 1338-0230. Dostupné z: http://www.potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/408.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 3.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 3.0 International