Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Influence of grapeseed oil microemulsion additions on textural and sensory properties of a wheat-rye bread and a wheat french loaf

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PEČIVOVÁ, Boudová Pavlína, Jiří MLČEK a Vlastimil KUBÁŇ. Influence of grapeseed oil microemulsion additions on textural and sensory properties of a wheat-rye bread and a wheat french loaf. Bulgarian Journal of Agricultural Science [online]. 2014, vol. 20, iss. 3, s. 510-514. [cit. 2017-09-21]. ISSN 1310-0351. Dostupné z: http://www.agrojournal.org/20/20.htm#3.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články