Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of composition of ternary mixtures containing phosphate and citrate emulsifying salts on selected textural properties of spreadable processed cheese

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
SALEK, Richardos-Nicolaos, Michaela ČERNÍKOVÁ, Gabriela NAGYOVÁ, Dalibor KUCHAŘ, Helena BAČOVÁ, Lucie MINARČÍKOVÁ a František BUŇKA. The effect of composition of ternary mixtures containing phosphate and citrate emulsifying salts on selected textural properties of spreadable processed cheese. International Dairy Journal [online]. 2015, vol. 44, s. 37-43. [cit. 2017-11-20]. ISSN 0958-6946. Dostupné z: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694614002611.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články