Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Surface energy analysis (SEA) and rheology of powder milk dairy products

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
LAPČÍK, Lubomír, Barbora LAPČÍKOVÁ, Eva OTYEPKOVÁ, Michal OTYEPKA, Jakub VLČEK, František BUŇKA a Richardos-Nicolaos SALEK. Surface energy analysis (SEA) and rheology of powder milk dairy products. Food Chemistry [online]. 2014, vol. 174, s. 25-30. [cit. 2017-11-19]. ISSN 0308-8146. Dostupné z: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814614017464.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported