Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The influence of fat and monoacylglycerols on growth of spore-forming bacteria in processed cheese

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
HAUERLANDOVÁ, Iva, Eva LORENCOVÁ, František BUŇKA, Jan NAVRÁTIL, Kristýna JANEČKOVÁ a Leona BUŇKOVÁ. The influence of fat and monoacylglycerols on growth of spore-forming bacteria in processed cheese. International Journal of Food Microbiology [online]. 2014, vol. 182-183, s. 37-43. [cit. 2017-11-17]. ISSN 0168-1605. Dostupné z: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0168160514002037.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články