Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Use of sodium polyphosphates with different linear lengths in the production of spreadable processed cheese

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
NAGYOVÁ, Gabriela, František BUŇKA, Richardos-Nicolaos SALEK, Michaela ČERNÍKOVÁ, Pavel MANČÍK, Tomáš GRŮBER a Dalibor KUCHAŘ. Use of sodium polyphosphates with different linear lengths in the production of spreadable processed cheese. Journal of Dairy Science [online]. 2014, vol. 97, iss. 1, s. 111-122. [cit. 2017-09-26]. ISSN 0022-0302. Dostupné z: http://www.journalofdairyscience.org/article/S0022-0302%2813%2900780-7/abstract.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články