Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of selected hydrocolloids on the rheological properties of processed cheese analogues made with vegetable fats during the cooling phase

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
HANÁKOVÁ, Zuzana, František BUŇKA, Vladimír PAVLÍNEK, Lenka HUDEČKOVÁ a Rahula JANIŠ. The effect of selected hydrocolloids on the rheological properties of processed cheese analogues made with vegetable fats during the cooling phase. International Journal of Dairy Technology [online]. 2013, vol. 66, iss. 4, s. 484-489. [cit. 2017-11-24]. ISSN 1364-727X. Dostupné z: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1471-0307.12066/abstract.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články