Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The development of free amino acids and volatile compounds in cheese 'Oloumoucké tvarůžky' (PGI) during ripening

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PACHLOVÁ, Vendula, František BUŇKA, Martina CHROMEČKOVÁ, Leona BUŇKOVÁ, Petr BARTÁK a Pavel POSPÍŠIL. The development of free amino acids and volatile compounds in cheese 'Oloumoucké tvarůžky' (PGI) during ripening. International Journal of Food Science and Technology [online]. 2013, vol. 48, iss. 9, s. 1868-1876. [cit. 2017-09-21]. ISSN 0950-5423. Dostupné z: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/ijfs.12164/abstract.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články