Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The substitution of a traditional starter culture in mutton fermented sausages by Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium animalis

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
HOLKO, Ivan, Jan HRABĚ, Alexandra ŠALAKOVÁ a Vojtěch RADA. The substitution of a traditional starter culture in mutton fermented sausages by Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium animalis. Meat Science [online]. 2013, vol. 94, iss. 3, s. 275-279. [cit. 2017-09-25]. ISSN 0309-1740. Dostupné z: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0309174013000752.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články