Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of different ternary mixtures of sodium phosphates on hardness of processed cheese spreads

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BUŇKA, František, Lucie DOUDOVÁ, Eva WEISEROVÁ, Dalibor KUCHAŘ, Jaroslav MICHÁLEK, Štěpánka SLAVÍKOVÁ a Stanislav KRÁČMAR. The effect of different ternary mixtures of sodium phosphates on hardness of processed cheese spreads. International Journal of Food Science and Technology [online]. 2012, vol. 47, iss. 10, s. 2063-2071. [cit. 2017-09-26]. ISSN 0950-5423. Dostupné z: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2621.2012.03070.x/full.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články