Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Identification of volatile aroma compounds in processed cheese analogues based on different types of fat

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
VÍTOVÁ, Eva, Blanka LOUPANCOVÁ, Kateřina SKLENÁŘOVÁ, Radka DIVIŠOVÁ a František BUŇKA. Identification of volatile aroma compounds in processed cheese analogues based on different types of fat. Chemical Papers [online]. 2012, vol. 66, iss. 10, s. 907-913. [cit. 2017-09-20]. ISSN 0366-6352. Dostupné z: http://link.springer.com/article/10.2478%2Fs11696-012-0181-z.

Citace článku v konferenčním sborníku:
VÍTOVÁ, Eva, Blanka LOUPANCOVÁ, Kateřina SKLENÁŘOVÁ, Radka DIVIŠOVÁ a František BUŇKA. Identification of volatile aroma compounds in processed cheese analogues based on different types of fat. In: Chemical Papers [online]. Brno: Versita, 2012, s. 907-913. [cit. 2017-09-20]. ISSN 0366-6352. Dostupné z: http://link.springer.com/article/10.2478%2Fs11696-012-0181-z.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články