Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of different heat sterilization regimes on the quality of canned processed cheese

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
LAZÁRKOVÁ, Zuzana, František BUŇKA, Leona BUŇKOVÁ, Felix HOLÁŇ, Stanislav KRÁČMAR a Jan HRABĚ. The effect of different heat sterilization regimes on the quality of canned processed cheese. Journal of Food Process Engineering [online]. 2011, vol. 34, iss. 6, s. 1860-1878. [cit. 2017-09-26]. ISSN 0145-8876. Dostupné z: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1745-4530.2009.00376.x/full.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články