Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of lactose, NaCl and an aero/anaerobic environment on the tyrosine decarboxylase activity of Lactococcus lactis subsp cremoris and Lactococcus lactis subsp lactis

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BUŇKOVÁ, Leona, František BUŇKA, Eva POLLAKOVÁ, Tereza PODEŠVOVÁ a Vladimír DRÁB. The effect of lactose, NaCl and an aero/anaerobic environment on the tyrosine decarboxylase activity of Lactococcus lactis subsp cremoris and Lactococcus lactis subsp lactis. International Journal of Food Microbiology [online]. 2011, vol. 147, iss. 2, s. 112-119. [cit. 2017-09-22]. ISSN 0168-1605. Dostupné z: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0168160511001838.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články