Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of three different ripening/storage conditions on the distribution of selected parameters in individual parts of Dutch-type cheese

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PACHLOVÁ, Vendula, František BUŇKA, Leona BUŇKOVÁ, Eva WEISEROVÁ, Pavel BUDÍNSKÝ, Milan ŽALUDEK a Stanislav KRÁČMAR. The effect of three different ripening/storage conditions on the distribution of selected parameters in individual parts of Dutch-type cheese. International Journal of Food Science and Technology [online]. 2011, vol. 46, iss. 1, s. 101-108. [cit. 2017-11-18]. ISSN 0950-5423. Dostupné z: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2621.2010.02460.x/abstract.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články