Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Changes in fatty acid profile and iodine content in milk as influenced by the inclusion of extruded rapeseed cake in the diet of dairy cows

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
VESELÝ, Aleš, Ludmila KŘÍŽOVÁ, Jiří TŘINÁCTÝ, Sylvie HADROVÁ, Martina NAVRÁTILOVÁ, Ingrid HERZIG a Miroslav FIŠERA. Changes in fatty acid profile and iodine content in milk as influenced by the inclusion of extruded rapeseed cake in the diet of dairy cows. Czech Journal of Animal Science [online]. 2009, vol. 54, iss. 5, s. 201-209. [cit. 2017-11-24]. ISSN 1212-1819. Dostupné z: http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/06490.pdf.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články