Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of the combination of reducing and oxidising agents on the viscoelastic properties of dough and sensory characteristics of buns

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PEČIVOVÁ, Pavlína, Vladimír PAVLÍNEK a Jan HRABĚ. The effect of the combination of reducing and oxidising agents on the viscoelastic properties of dough and sensory characteristics of buns. Journal of the Science of Food and Agriculture [online]. 2010, vol. 90, iss. 10, s. 1681-1687. [cit. 2017-11-21]. ISSN 1097-0010. Dostupné z: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jsfa.4002/abstract.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články