Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Effect of ripening and storage conditions on the distribution of tyramine, putrescine and cadaverine in Edam-cheese

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BUŇKOVÁ, Leona, František BUŇKA, Gabriela MANTLOVÁ, Andrea ČABLOVÁ, Ivo SEDLÁČEK, Pavel ŠVEC, Vendula PACHLOVÁ a Stanislav KRÁČMAR. Effect of ripening and storage conditions on the distribution of tyramine, putrescine and cadaverine in Edam-cheese. Food Microbiology [online]. 2010, vol. 7, iss. 27, s. 880-888. [cit. 2017-09-23]. ISSN 0740-0020. Dostupné z: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0740002010000882.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články