Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Vliv koncentrace pektinu na viskoelastické a senzorické vlastnosti tavených sýrů

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
MACKŮ, Ivana, František BUŇKA, Vladimír PAVLÍNEK, Petra LECIÁNOVÁ a Jan HRABĚ. Vliv koncentrace pektinu na viskoelastické a senzorické vlastnosti tavených sýrů. International Journal of Food Science and Technology [online]. 2008, vol. 43, iss. 9, s. 1663-1670. [cit. 2017-11-22]. ISSN 0950-5423. Dostupné z: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2621.2008.01734.x/abstract.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články