Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Optimization of the dark fermentation technique for hydrogen production through supplementation with ascorbic acid and/or l-cysteine by Clostridium butyricum CCDBC 11

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PIŠTĚKOVÁ, Hana, Miroslava DUŠÁNKOVÁ, Tomáš ŠOPÍK, Jakub KLABAN, Jitka DOSTÁLKOVÁ, Robert MOUČKA a Vladimír SEDLAŘÍK. Optimization of the dark fermentation technique for hydrogen production through supplementation with ascorbic acid and/or l-cysteine by Clostridium butyricum CCDBC 11. Journal of Agricultural and Food Chemistry [online]. 2025, vol. 73, iss. 22, s. 13654-13662. [cit. 2025-06-26]. ISSN 0021-8561. Dostupné z: https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.jafc.5c03194.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution-NonCommercial 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution-NonCommercial 4.0 International