Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The influence of surface properties on the cooperative behavior of powdered milks

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
LAPČÍK, Lubomír, Barbora LAPČÍKOVÁ, Martin VAŠINA, Eva OTYEPKOVÁ, Alexandra RANCOVÁ, Richardos Nikolaos SALEK a Libor KVÍTEK. The influence of surface properties on the cooperative behavior of powdered milks. Journal of Dairy Science [online]. 2024, vol. 107, iss. 12, s. 10373-10382. [cit. 2025-02-22]. ISSN 0022-0302. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030224011810.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International