Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The release of organic acids and low molecular weight carbohydrates from matcha tea after in vitro digestion

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
NEKVAPIL, Jiří, Daniela SUMCZYNSKI, Richardos-Nicolaos SALEK a Martina BUČKOVÁ. The release of organic acids and low molecular weight carbohydrates from matcha tea after in vitro digestion. Nutrients [online]. 2024, vol. 16, iss. 23 [cit. 2025-02-22]. ISSN 2072-6643. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2072-6643/16/23/4058.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International