Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

New Insights into the comprehensive system of thermodynamic sensors and electronic nose and its practical applications in dough fermentation monitoring

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ŠEVČÍKOVÁ, Veronika, Milan ADÁMEK, Romana ŠEBESTÍKOVÁ, Iva BUREŠOVÁ, Martin BÚRAN, Anna ADÁMKOVÁ, Magdaléna ZVONKOVÁ, Nela SKOWRONKOVÁ, Jiří MATYÁŠ a Jiří MLČEK. New Insights into the comprehensive system of thermodynamic sensors and electronic nose and its practical applications in dough fermentation monitoring. Sensors [online]. 2024, vol. 24, iss. 2 [cit. 2024-07-07]. ISSN 1424-8220. Dostupné z: https://www.mdpi.com/1424-8220/24/2/352.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International