Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 546

Návštěvy celkem za měsíc

leden 2025 únor 2025 březen 2025 duben 2025 květen 2025 červen 2025 červenec 2025
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 10 5 13 3 2 4 4

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1007153.pdf 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 390
Germany 37
China 18
France 16
Česká republika 15
Sweden 9
Ireland 8
Japan 6
South Korea 4
Vietnam 4

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 208
Mountain View 56
Louisville 29
Fairfield 26
San Mateo 15
Hangzhou 9
Cambridge 6
Des Moines 5
Fremont 5
Jacksonville 5