Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 493

Návštěvy celkem za měsíc

duben 2024 květen 2024 červen 2024 červenec 2024 srpen 2024 září 2024 říjen 2024
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 6 1 6 3 2 3 0

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1007153.pdf 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 352
Germany 37
France 16
China 15
Česká republika 15
Sweden 9
Ireland 8
Japan 4
South Korea 4
Vietnam 4

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 208
Mountain View 51
Fairfield 25
Louisville 19
Hangzhou 8
Cambridge 6
Des Moines 5
Fremont 5
Jacksonville 5
Boardman 4