Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 485

Návštěvy celkem za měsíc

leden 2024 únor 2024 březen 2024 duben 2024 květen 2024 červen 2024 červenec 2024
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 1 3 1 6 1 6 0

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1007153.pdf 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 347
Germany 37
France 16
China 15
Česká republika 15
Sweden 9
Ireland 8
Japan 4
South Korea 4
Vietnam 4

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 208
Mountain View 49
Fairfield 25
Louisville 19
Hangzhou 8
Cambridge 6
Des Moines 5
Fremont 5
Jacksonville 5
Boardman 4