Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 651

Návštěvy celkem za měsíc

červen 2025 červenec 2025 srpen 2025 září 2025 říjen 2025 listopad 2025 prosinec 2025
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 4 15 11 33 16 30 4

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1007153.pdf 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 430
Germany 37
China 22
Česká republika 16
France 16
Vietnam 15
Brazil 14
Japan 13
Sweden 9
Ireland 8

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 208
Mountain View 58
Louisville 29
Fairfield 26
San Mateo 18
Hanoi 11
Tokyo 11
Hangzhou 9
San Jose 8
Cambridge 6