Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 628

Návštěvy celkem za měsíc

květen 2025 červen 2025 červenec 2025 srpen 2025 září 2025 říjen 2025 listopad 2025
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 2 4 15 11 33 16 11

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1007153.pdf 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 420
Germany 37
China 22
France 16
Česká republika 15
Japan 13
Vietnam 13
Brazil 12
Sweden 9
Ireland 8

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 208
Mountain View 56
Louisville 29
Fairfield 26
San Mateo 18
Tokyo 11
Hanoi 10
Hangzhou 9
Cambridge 6
Des Moines 5