Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 599

Návštěvy celkem za měsíc

březen 2025 duben 2025 květen 2025 červen 2025 červenec 2025 srpen 2025 září 2025
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 13 3 2 4 15 11 31

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1007153.pdf 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 418
Germany 37
China 22
France 16
Česká republika 15
Japan 13
Sweden 9
Ireland 8
Brazil 6
Vietnam 5

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 208
Mountain View 56
Louisville 29
Fairfield 26
San Mateo 18
Tokyo 11
Hangzhou 9
Cambridge 6
Des Moines 5
Fremont 5