Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The comparison of the effect of sodium caseinate, calcium caseinate, carboxymethyl cellulose and xanthan gum on rice-buckwheat dough rheological characteristics and textural and sensory quality of bread 576

Návštěvy celkem za měsíc

srpen 2024 září 2024 říjen 2024 listopad 2024 prosinec 2024 leden 2025 únor 2025
The comparison of the effect of sodium caseinate, calcium caseinate, carboxymethyl cellulose and xanthan gum on rice-buckwheat dough rheological characteristics and textural and sensory quality of bread 4 2 3 2 5 14 4

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1006332.pdf 6

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 412
Germany 46
France 29
Sweden 18
Česká republika 10
Ireland 10
China 6
Vietnam 5
India 4
Russia 4

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 269
Louisville 30
Fairfield 24
Cambridge 15
Mountain View 14
San Mateo 13
Fremont 6
Dublin 5
Hanoi 5
Jacksonville 5