Kontaktujte nás | Jazyk: čeština English
Zobrazení | |
---|---|
The development of free amino acids and volatile compounds in cheese 'Oloumoucké tvarůžky' (PGI) during ripening | 605 |
srpen 2024 | září 2024 | říjen 2024 | listopad 2024 | prosinec 2024 | leden 2025 | únor 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
The development of free amino acids and volatile compounds in cheese 'Oloumoucké tvarůžky' (PGI) during ripening | 1 | 5 | 3 | 3 | 4 | 8 | 3 |
Zobrazení | |
---|---|
Fulltext_1003459.pdf | 2 |
Zobrazení | |
---|---|
United States | 448 |
Germany | 55 |
Česká republika | 21 |
China | 15 |
Russia | 12 |
France | 9 |
Sweden | 5 |
Vietnam | 4 |
United Kingdom | 3 |
Ireland | 3 |
Zobrazení | |
---|---|
Ashburn | 270 |
Fairfield | 23 |
Louisville | 19 |
Seattle | 17 |
Mountain View | 15 |
San Mateo | 13 |
Sunnyvale | 10 |
Cambridge | 9 |
Boardman | 8 |
Beverly Hills | 6 |