Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The effect of the combination of reducing and oxidising agents on the viscoelastic properties of dough and sensory characteristics of buns 643

Návštěvy celkem za měsíc

srpen 2024 září 2024 říjen 2024 listopad 2024 prosinec 2024 leden 2025 únor 2025
The effect of the combination of reducing and oxidising agents on the viscoelastic properties of dough and sensory characteristics of buns 0 7 2 2 6 19 2

Stažení souborů

Zobrazení
Postprint_1001194.pdf 1064

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 452
Germany 49
China 33
Russia 12
South Korea 9
Canada 7
Česká republika 7
United Kingdom 5
Ireland 5
Sweden 5

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 306
Louisville 22
Beverly Hills 20
San Mateo 18
Fairfield 13
Mountain View 11
Beijing 9
Cambridge 7
Toronto 6
Zhengzhou 6