Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Optimization of civil catering service in crisis conditions with nutritional evaluation of the pre-prepared food preparation plan

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v konferenčním sborníku:
VELICHOVÁ, Helena, Eva LUKÁŠKOVÁ, František BUŇKA, Kateřina PITROVÁ a Dušan VIČAR. Optimization of civil catering service in crisis conditions with nutritional evaluation of the pre-prepared food preparation plan. In: Proceedings of the 33rd International Business Information Management Association Conference, IBIMA 2019: Education Excellence and Innovation Management through Vision 2020 [online]. Granada: International Business Information Management Association, IBIMA, 2019, s. 1-10. [cit. 2024-04-25]. Dostupné z: https://ibima.org/conference/33rd-ibima-conference/.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články