Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Fuzzy and regression approach to estimating the cheese consistency changes influenced by a substitution of emulsifying agents in the mixture

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v konferenčním sborníku:
DOUDOVÁ, Lucie, Libor ŽÁK, Eva WEISEROVÁ, František BUŇKA a Jaroslav MICHÁLEK. Fuzzy and regression approach to estimating the cheese consistency changes influenced by a substitution of emulsifying agents in the mixture. In: Biometric Methods and Models in Current Science and Research [online]. Brno: Central Institute for Supervising and Testing in Agriculture (ÚKZÚZ), 2011, s. 67-73.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články