Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Study of capsaicin content in various parts of pepper fruit by liquid chromatography with electrochemical detection

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ŠUPÁLKOVÁ, Veronika, Helena STAVĚLÍKOVÁ, Soňa KŘÍŽKOVÁ, Vojtěch ADAM, Aleš HORNA, Ladislav HAVEL, Pavel RYANT, Petr BABULA a René KIZEK. Study of capsaicin content in various parts of pepper fruit by liquid chromatography with electrochemical detection. Acta Chimica Slovenica [online]. 2007, vol. 54, iss. 1, s. 55-59. [cit. 2017-08-19]. ISSN 1318-0207. Dostupné z: http://acta.chem-soc.si/54/54-1-55.pdf.

Citace článku v konferenčním sborníku:
ŠUPÁLKOVÁ, Veronika, Helena STAVĚLÍKOVÁ, Soňa KŘÍŽKOVÁ, Vojtěch ADAM, Aleš HORNA, Ladislav HAVEL, Pavel RYANT, Petr BABULA a René KIZEK. Study of capsaicin content in various parts of pepper fruit by liquid chromatography with electrochemical detection. In: Acta Chimica Slovenica [online]. Lipica: Slovensko kemijsko društvo, 2007, s. 55-59. [cit. 2017-08-19]. ISSN 1318-0207. Dostupné z: http://acta.chem-soc.si/54/54-1-55.pdf.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Odpovídající dokument nebyl nalezen